Verkoop of deel mijn persoonlijke informatie niet

Zoals beschreven in ons Privacybeleid verzamelen we persoonlijke informatie van uw interacties met ons en onze website, inclusief via cookies en vergelijkbare technologieën. We kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derden, waaronder advertentiepartners. We doen dit om u advertenties te tonen op andere websites die relevanter zijn voor uw interesses en om andere redenen die in ons privacybeleid zijn uiteengezet.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte reclame op basis van uw interactie op verschillende websites kan worden beschouwd als "verkoop", "delen" of "gerichte reclame" onder bepaalde privacywetten van Amerikaanse staten. Afhankelijk van waar u woont, kunt u het recht hebben om u af te melden voor deze activiteiten. Als u van dit recht gebruik wilt maken, volg dan de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt met het Global Privacy Control opt-out voorkeurssignaal ingeschakeld, afhankelijk van waar u bent, zullen we dit behandelen als een verzoek om u af te melden voor activiteiten die kunnen worden beschouwd als een “verkoop” of “delen” van persoonlijke informatie of andere gebruiken die kunnen worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser die u gebruikte om onze website te bezoeken.